Авточасти
Телефон
0897871866

За нас

 Спринт – ИД” е основана през 1998 г. с основен предмет на дейност внос и продажба на резервни части за всички марки автомобили. Ние сме официален представител и вносител на марката ASMETAL за България.
Също така сме дистрибутори и на IBRAS KAUCUK- голямо разнообразие от маркучи, FUJI Filter- филтри, UCEL, DK, MUTLU акумулатори, RIDEX, TRANSPART-висящи лагери, MKS, BENPART, FERBE накладки, KAPIMSAN.
Фирмата ни предлага продуктовата си гама на едро и дребно.
Разполагаме с богат асортимент на склад като имаме изключително разнообразие от маркучи, турбо маркучи, маркучи за радиатора, висящи лагери, шарнири, кормилни накрайници, щанги, носачи, биалети,тампони, накладки, филтри, съединители, водни и бензинови помпи, феродови дискове, спирачни маркучи, радиатори, втулки, маншони, карета.
Нашата практика е съчетала предлагането на разнообразни продукти с цени, достъпни за българския потребител и бърза доставка.
Днес тя е добре позната на българския пазар за авточасти. С гордост можем да заявим, че сме една от най-известните фирми в този бранш. Разполагаме с разработена мрежа от складове и офиси в Асеновград, Пловдив, София, Шумен. Наша цел е да работим с нашите клиенти, като задоволяваме техните нужди, представяме най-качествените и изгодни продукти, осигуряваме им нужната помощ и подкрепа. Ние твърдо вярваме в успеха. Ние можем да бъдем Вашия перфектен партньор.